Architects of a New Dawn

We’d like to show the side of the world you don’t normally see on television.

SHEFQET AVDUSH EMINI IN MY PERFORMANCE - IN DIFFERENT INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM

NE DAVIDOVC

Tani atje mbizotron gjelozia primitive !
Nu dojn askend perveq vetvetes !
Egoizmi kishte kaluar qdo mase !
Per fat te keq , ishte renqetherse ! 
Endrrat dhe dashuria per vendelindje eshte zhdukur!...
Ishte zhdukur ndjenja humane!
Kishte humbur ndergjegjeja, ska mbetur me krenari! 
Aty vrejta vetem kafshet qe nuk kishin ndryshuar!
Kafshet qe po e ruajshin identitetin me besnikri !
Dhash respekt per to dhe mbetem me nje shpres ...se?
Ndoshta nje dite ....?
Ndoshta nje dite ....?
Me shprese Ndoshta nje dite ... ?

Russia 2013

15-1-2017

ARTIST: SHEFQET AVDUSH EMINI
1. https://sites.google.com/site/davidovcartist/
2. http://www.dutchmasterpainters.com/index.php/nl/galerij/category/16...
3.http://www.artvipgallery.com/profile/ShefqetAvdushEmini
4.http://www.freewebs.com/shefqetemini/
5.http://hnkforum.ning.com/profiles/blog/list?user=3sahfkl1nnmvh
6.http://museudeartecontemporaneamac.blogspot.nl/2012/10/blog-post.html
7.http://www.artlyst.com/member-articles/intervist-me-artistin-shefqe...
8.http://www.mastersoftoday.com/Genius/Genius_102.htm
9.http://blog.seniorennet.be/shefqetemini/

Shefqet Avdush Emini

Views: 125

Comment

You need to be a member of Architects of a New Dawn to add comments!

Join Architects of a New Dawn


        

Featured Photos

Members

Groups

© 2023   Created by Richard Lukens.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service